Spoznajte našo ekipo

Za seboj imamo več kot 25 let uspešnega poslovanja. Vsako leto se udeležujemo dodatnih izobraževanj, da smo na tekočem z vsemi novostmi.

Danica se s področjem knjigovodstva in računovodstva profesionalno ukvarja že od leta 1993. Samostojno dejavnost je pričela opravljati leta 1996.

  • Na Ljudski univerzi Ptuj je opravila 250-urno usposabljanje za računovodska in knjigovodska dela (2002, št. 2075/02).

  • Diplomirala je na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru in pridobila višješolski naziv ekonomistka (2002, št. 14142).

  • Na GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) v Ljubljani je opravila izpit za usposobljenost za računovodska in knjigovodska dela (2002, št. 92/U03).

  • Vsako leto se udeležuje seminarjev o spremembah na področju zaključnih računov, zakonodaje in drugih novosti.

Narava dela zahteva, da se nenehno izpopolnjuje, saj je to nujno potrebno za celovito obvladovanje gospodarskega prava, delovnopravne zakonodaje in področja računovodstva.

Za seboj imamo več kot 25 let uspešnega poslovanja. Vsakoletno se udeležujemo izobraževanj, da smo na tekočem z novostmi.

Danica se profesionalno ukvarja s področjem knjigovodstva in računovodstva že od leta 1993. Samostojno dejavnost je pričela opravljati leta 1996.

Narava dela zahteva, da se nenehno izpopolnjuje, saj je to nujno potrebno za celovito obvladovanje gospodarskega prava, delovno pravne zakonodaje in področja računovodstva.

Kako poteka sodelovanje z nami?

Izbira ustreznega računovodskega servisa bo imela zelo pozitiven učinek na vaše počutje. Nivo stresa se bo bistveno zmanjšal, saj bomo mi poskrbeli za davke, bilance, pogodbe in druge računovodske obveznosti. Vse obveznosti boste preložili na nas. Povečal se bo tudi vaš občutek varnosti, saj bomo poskrbeli, da bo vaše poslovanje v skladu z zakoni in predpisi. Če želite zamenjati trenutni računovodski servis, smo za vas pripravili poseben članek na to temo.

1.

Pošljite povpraševanje in posebej za vas bomo pripravili informativno ponudbo.

2.

V pregled boste prejeli pogodbo, nato pa se bomo dogovorili za sestanek.

3.

Poslali vam bomo ustrezna pooblastila in spisek potrebne dokumentacije.

4.

To je to. Odslej bomo za vas izvajali vse, s pogodbo določene obveznosti.

Zakaj izbrati naš računovodski servis?

Na enem mestu vam nudimo poslovno, finančno in davčno svetovanje ter celovite računovodske storitve. S strankami imamo korekten in transparenten odnos, največjo skrb pa namenjamo varovanju poslovnih skrivnosti.

Scroll to Top