Cenik računovodskih storitev

Je cena za računovodstvo pomembna?

Cena je pri vsaki odločitvi eden izmed najpomembnejših dejavnikov, ampak ali ste vedeli, da modri ljudje ne gledajo samo na ceno, temveč upoštevajo tudi razmerje med kakovostjo in ceno?

Zavedamo se, da je lahko poceni nemalokrat tudi ceneno – kolikor denarja, toliko muzike. Prizadevamo si za dolgoročno sodelovanje, ki ga zagotavlja samo simbioza kakovostno opravljenih storitev in medsebojnega zadovoljstva.

Z nami ne pridobite zgolj strokovnega računovodskega servisa, ampak tudi kakovostne odnose, zanesljivost, dostopnost, individualno obravnavo in način dela, ki pravzaprav ni storitev, temveč sodelovanje. Z vsem, kar spada zraven: razumevanje, prilagajanje in empatija.

Vse črno na belem

Z vsako stranko podpišemo pogodbo o poslovnem sodelovanju, v katero vestno zapišemo vaša pričakovanja in želje ter naše obveznosti – storitve in tudi njihovo ceno. Tako se izognemo kakršnimkoli presenečenjem. Seveda lahko vse želene dodatne storitve uredimo z aneksom k pogodbi.

 

Iščete pošten računovodski servis?

Zagotavljamo najboljše rezultate. Pri svojem delu se osredotočamo na strateške odločitve in praktične ukrepe, prilagojene edinstvenim potrebam naših strank.

Scroll to Top